Afroditi Hotel

, Skopelos

Opis destinacije

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima. Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava. Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni...) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora... Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 10km od grada Skopelos i glavne luke. Nalazi se u samom mestu Panormos. Okužen zelenilom ovaj hotel je idealan za porodični odmor, a od peščane plaže Panormos je udaljen svega 160 metara.

Plaža :
Panormos plaža čini veliki prirodni zaliv, okružen borovima, brdima i stenama. U samo zalivu je mirno more sa mnogo usidrenih jahti i brodica. Plaža je šljunkovita i uređena je ležaljkama i suncobranima. Samim tim što je more kristalno čisto u ovom delu ostrva ova plaža je idealna za ljubitelje ronjenja.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalaze: dva bazena (jedan dečiji), ležaljke i suncobrani, bar na bazenu, restoran, recepcija, internet kutak, lepo uređena bašta, menjačnica, sef, recepcija, wi-fi internet,  parking.

Sobe: 
Hotel ima 38 soba i svaka soba ima kupatilo, balkon, klima (uz doplatu), telefon, TV, Wi-Fi internet, sef, fen za sušenje kose, frižider. Krevetac za bebe na upit.

Usluga:
Noćenje s doručkom, švedski sto po principu samoposluživanja

Kontakt :
http://www.afroditehotel.gr/
1. dan BEOGRAD – SKIJATOS - SKOPELOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10./11. dan SKOPELOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKOPELOS – BEOGRAD - SKIJATOS
Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070