AMC Royal & Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Hurgadi, oko 11km od starog centra Sakala i oko 13 km do aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel čine 3 zgrade i u ponudi ima 394 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju brojni zabavno-sportski sadržaji, nekoliko restorana i barova. Određeni delovi hotela su renovirani pocetkom 2022. godine. 

Za decu su tu mini klub, dečiji bazen, animacije, dečiji meni i igralište.

Plaža
Hotel ima svoju peskovitu plažu sa pontonom dužine 500m, gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za plažu. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar (voda i sokovi), set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem ili kadom i fen za kosu. 

Standardne i Premium sobe su površine 34m2
Family Mountain/Pool view su površine 45m2
Family Connected sobe su površine 90m2 i sastoje se od dve sobe povezane vratima.

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). u konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Blue Lagoon (glavni restoran), Cesar (italijanska kuhinja), Palm Island (orijentalna kuhinja) i Kona Kai (azijski restoran). Gostima su na raspolaganju i barovi – Sphinx Lobby Bar, Palm Island Bar, Daiquiri Pool Bar i Oriental Cafe Terrace.

Plaća se: a la carte restoran Kona Kai, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Menjačnica, parking, usluga pranja i peglanja veša, prodavnica, doktor, 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen za odrasle i dečiji bazen, mini akva park, stoni tenis, odbojku na plaži, pikado, boćanje, animacije, uživo mizika, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teratanu. 

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070