Apartman Inea

Agia Apostoli, Krit

Opis destinacije

Ostrvo Krit, poznato je i kao najsunčanije grčko ostrvo gde je lepo vreme bez kiše zagarantovano. Sa obalom dugom preko 1000 km Krit je jedino grčko ostrvo na kojem ćete se kupati u dva mora. Jednog dana u tirkiznom Kritskom moru (sever obale) a samo tridesetak kilometara južnije drugog dana, u modro plavom Libijskom moru. Dopašće vam se prirodni kontrasti i neverovatno lepe plaže: Elafonisi, Balos, Falasarna… Od minojske palate Knosos, kolevke Evropske civilizacije, preko šarmantnih starih gradova Retimna i Hanje, uživaćete na svakom koraku svim čulima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: apartman Inea se nalazi u blizini tri peščane uvale - 250 m od peščane plaže Agia Apostoli, 300 m od peščane plaže Iguana i 400 m od treće peščane plaže, u mestu Agija Apostoli, 4 km od centra grada Hanja, 14 km od aerodroma. Ima 29 soba. 

Hotelska ponuda: bazen, dečiji deo bazena, bar pored bazena, sef, besplatni wi-fi internet. 

Studiji: klima uređaj (uz doplatu), TV, telefon, kuhinjski deo sa mini frižiderom, kupatilo, balkon ili terasa (većina studija ima balkon ili terasu).
Sobe mogu biti u suterenu i na spratu. Studiji u suterenu imaju zajednički prostor za sedenje.

Ishrana: Najam. Postoji mogućnost doplate za doručak, set meni. Doručak se služi u susednom objektu - u aparthotelu Veronica, udaljenom oko 200 m.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Video

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.