Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 209€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA 
NOVOGODISNJE PUTOVANJE 2024. 
fakultativni izleti KRSTARENJE-SENT ANDREJA-TRZNI CENTAR  CAMPONA-ČARDA 

TERMIN 
6 DANA / 3 NOĆENJA
29.12.-03.01.2024.

HUNGUEST HOTEL MILLENNIUM 3* DI VERDI IMPERIAL ***(*) 
209 €

Cena paketa je sa polaskom iz:
Kraljeva, Preljine, Gornjeg Milanovca, Lazarevca i Beograda

Doplata za transfere iz drugih gradova
Iz Užica (transfer do Preljine) 15€, iz Pozege (transfer do Preljine) 13€, iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€,  Kruševca (transfer do Kraljeva) 13€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banje (transfer do Kraljeva) 10€,  Nisa (transfer do Kraljeva) 20 €. Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u Hunguest hotel Millennium 3* ili u hotelu Di Verdi Imperial 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom/  švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 
- boravišna taksa 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Vožnja brodom Dunavom – 20€ (deca 15€-deca do 12godina) 
- Sent Andreja - 15€ (deca 10 €-deca do 12 godina) 
- Trzni centar CAMPONA – 10€  
- Mađarsko veče u nacionalnom restoranu-ČARDA (sa večerom-REPRIZA NOVE GODINE) – 45 € (deca 25€- deca do 12 godina) 
- Odlazak na trg za novogodisnju noc 5 € 
- PAKET IZLETA 85€ 
- PAKET IZLETA ZA DECU do 12god. 55€

DOPLATA ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU 
- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm, maksimalna  težina prtljaga je 20 kg. Svaki dodatni kofer se plaća 20€. 
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 50€ 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25€ 
Hotel Millenium*** nalazi se na liniji koja spaja Aerodrom „Franc List” sa centrom grada, u ulici Ulloi, neposredno  u susedstvu Arene Groupama. Za svega nekoliko minuta se kolima ili javnim prevozom (metro linija M3 i tramvaj  broj 1) može stići do centra grada, Palate umetnosti, Narodnog pozorišta, Sportske arene Laslo Pap, Stadiona Ferenca  Puškaša, nadalje velikog sajma HUNGEXPO. Svojim idealnim položajem i prijatnim ambijentom hotel predstavlja  omiljeno mesto za turiste i poslovne putnike. 
U hotelu sa prijatnim interijerom i prijateljskom atmosferom, goste očekuju stručno pripremljeni saradnici, koji se  staraju da gosti u hotelu provedu ugodno vreme i da njihove manifestacije budu uspešne. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i opremljene tuš-kabinama ili kadama, nadalje u cilju ugodnosti naših gostiju,  dostupna je i besplatna WI-FI mreža.U hotelu se nalaze isključivo sobe za nepušače!U restoranu Terlej, gosti mogu  da okuse izvrsne specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, odnosno da uživaju u širokom izboru mađarskih vina. 

Hotel Verdi Imperial ***(*) se nalazi u Budimpešti, na 1,7 km od Mađarskog nacionalnog muzeja. U ponudi je  smeštaj sa fitnes centrom, privatnim parkingom, barom i vrtom. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe na  raspolaganju prevoz od/do aerodroma, bankomat i besplatan WiFi u svim prostorijama. Hotel gostima nudi  klimatizovane sobe sa radnim stolom, kuvalom, sefom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem. U  sobama objekta Verdi Grand Hotel su obezbeđeni peškiri i posteljina. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog  jutra u okviru smeštajnog objekta.

1. DAN - KRALJEVO-29.12.2032. 
Polazak iz Kraljeva oko 20.00h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima. Putnici ce biti obavesteni o svim detaljima puta dva da pre polaska. Nastavak puta ka Beogradu. Ulazak  putnika iz Beograda u dogovoreno vreme kod Sava Centra. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i  obavljanja graničnih formalnosti. 

2. DAN - BUDIMPEŠTA- 30.12.2023. 
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN –KRSTARENJE DUNAVOM- 31.12.2023. 
Kasni doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima slobodno vreme ili mogućnost  fakultativnog odlaska na krstarenje Dunavom uz razgledanje sa vodičem. Uzivanje u prelepom pogledu. Slobodno  vreme za individualnu proslavu Nove godine ili odlazak na organizovani doček Nove godine na trgu. Noćenje. 

4. DAN-SENT ANDREJA(fakultativno) ODLAZAK U ČARDU-MAĐARSKO VEČE (fakultativno) - 01.01.2024. 
Kasni dorucak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Sent Andreju. Mesto, koje je nakon Velike  Seobe Srba 1690, postalo političko i kulturno središte Srba u Habzburškoj monarhiji. Obilazak grada: Požarevačka  crkva, Trg Vuka Karadžića, Blagoveštenska crkva, Esnafski Krst, Saborna Crkva, Krst kneza Lazara.. Povratak u  hotel. Fakultativni odlazak u večernjim satima na Mađarsko veče u nacionalni restoran na večeru sa muzičkim  programom-repriza Nove godine. Noćenje. 

5. DAN -TRZNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) -02.01.2024. 
Doručak. Izlazak iz hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do trznog centra Campona. Slobodno vreme ili  mogućnost individualnog odlaska do Tropikarijuma, gde možete videti brojne životinjske vrste, uglavnom iz  tropskih krajeva sveta. Na površini od više od 32.000 kvadratnih metara nalaze se stotine životinja u rekonstruisanom  prirodnom staništu. Polazak za Srbiju. 

6.DAN-KRALJEVO 03.01.2024. 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na  graničnim prelazima. Kraj putovanja. 

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.03.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070