Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DUBROVNIK DAN PRIMIRJA
+ Trebinje, Mostar i Sarajevo
uz mogućnost fakulativne posete KORČULI
09 – 13.11.2023.
5 dana / 2 noćenja, autobusom
Polazak iz Čačka, Kraljeva, Beograda bez doplate
Polazak iz Kragujevca, Novog Sada,  Trstenika, Vrnjačke Banje, Užica, Požege i Niša uz doplatu

DUBROVNIK DAN PRIMIRJA
Redovna cena aranžmana  159 €
FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 119€
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

Aranažman Dubrovnik Dan primirja obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu      putovanja;
– Obilazak, Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
– 2 noćenja u 1/2 i 1/3 studijima i apartmanima i u 1/2 sobama (sa sopstvenim kupatilom) u Dubrovačkoj župi,
– Usluge vodiča u svakom autobusu,
– Uslugu lokalnog vodiča u Dubrovniku,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranažman Dubrovnik Dan primirja ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 10€;
– Izlet na Korčulu – 35 € (karte za brodić Orebić-Korčula-Orebić, prevoz, lokalni vodič) ;
– Poseta vinariji Marlais   ili Matuško , uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku – 20 €;
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ;
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 50€ ;
– Doplata za polazak iz Novog Sada 25€, iz Niša 25€( bez ograničenja u broju putnika), iz Kragujevca/Vrnjačke Banje/Trstenika 1500 RSD (minimum za realizaciju 4 putnika)
– Individualne troškove putnika

NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Dubrovnik Dan primirja podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
1. DAN: Beograd (putovanje Dubrovnik Dan primirja)
Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska).  Noćna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

2. DAN: Trebinje – Dubrovnik (putovanje Dubrovnik Dan primirja)
Dolazak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u apartmane u opštini Dubrovačka župa. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN: Dubrovnik – Korčula (fakultativno) – Dubrovnik (putovanje Dubrovnik Dan primirja)

Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt/brodiću i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak brodićem u Orebić. Obilazak vinarije Marlais u najstarijem zaštićenom vinskom regionu u bivšoj Jugoslaviji uz fakultativnu mogućnost degustacije vina i sira. Povratak u apartmane.  Noćenje.

4. DAN: Dubrovnik – Mostar – Sarajevo (putovanje Dubrovnik Dan primirja)

Napuštanje apartmana. Polazak ka manastiru Tvrdoš i fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za ručak. Večernji polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. DAN: Sarajevo – Beograd – Čačak (putovanje Dubrovnik Dan primirja)
Dolazak u Beograd/Čačak u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 187/2021 kategorija A . Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070