Golden Tulip Taj Sultan

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra mesta Hamamet, oko 95km od aerodroma Monastir i oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel Golden Tulip Taj Sultan predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Ima ukupno 249 smeštajnih jedinica od kojih je 9 apartmana i 6 junior apartmana. U okviru hotela su još i glavni restoran “Fresh”, à la carte restoran “Peppino”, tunižanski restoran “Le Malouf”, nekoliko barova –  Peppino bar, Amir bar, Snack&Beach bar, tradicionalni mavarski cafe i Spa centar. Preporučuje se i ljubiteljima golfa, s obzirom na to da se nalazi na oko 10km od Yasmine Golf Club-a.

Od sadržaja za decu tu je mini club i dečije igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate. 

Smeštaj
Sve standard sobe imaju kupatilo sa kadom, toalet, SAT TV, Wi-Fi internet, fen, klimu. Mogu da budu sa pogledom na vrt ili na more. 

Suite ima površinu od 38m², balkon ili terasu sa pogledom na more i deo za sedenje. 

Plaća se: room service i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Koncept uključuje i raznovrsne užine i sladoled u Snack baru i ostalim barovima u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani, nargila u tradicionalnom mavarskom cafeu i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, frizer, menjačnica, apoteka, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua aerobic, fitness centar, aerobic, streličarstvo, stoni tenis, pikado, boćanje, tenis i večernja animacija. 

Plaća se: bilijar, igraonica i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Plaća se: tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070