Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Danai Beach Resort & Villas je smešten na poluostrvu Halkidiki, na zapadnoj obali Sitonije, oko 4 kilometara od mesta Nikiti. Okružen zelenilom i gustom borovom šumom, poseduje privatnu peščanu plažu sa kristalno čistim tirkiznim morem, dužine oko 300 metara. Hotel je od aerodorma u Solunu udaljen oko 84 kilometara.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel je nekoliko kategorija smeštajnih jedinica. Gosti mogu birati od apartmana do vila, svaki dizajniran pojedinačno sa izuzetnim ukusom, sa pogledom na more ili prelepu baštu. Pažljivo odabrani nameštaj, uklopljen sa umetničkim delima, stvara okruženje luksuza i udobnosti. Sve sobe poseduju kupatilo, fen,  klimu , sef, mini bar , SAT TV, CD,DVD, telefon, internet, toaletnu kozmetiku , ogrtače i papuče, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Danai Beach Resort & Villas postoji nekoliko restorana. The Squirrel Gourmet Dining restoran nudi mešavinu mediteranske I francuske kuhinje, nagrađivan kao jedan od najboljih restorana u Grčkoj, sa izvanrednim izborom vina, Andromeda Restaurant sa jedinstvenim pogledom na Egejsko more i još dva restorana od kojih jedan ima i večernji muzički program. Hotel takodje poseduje lobby bar, bar na plaži sa velikim izborom alkoholnih pića, koktela, vina, sokova, toplih napitaka, ukusnih grickalica i obroka. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju recepcija, menjačnica, parking, Wi-Fi internet, suvenirnica, prodavnica, usluga prevoza, hemijsko čišćenje/peglanje veša, prostorija za sastanke.

Sport I zabava: Danai Beach Resort & Villas zauzima površinu 40 000m², ukrasen bogatom  florom, cvećem i borovima. U sklopu kompleksa se nalazi jedan otvoren bazen, zatvoren bazen, a mnogi apartmani I vile nude privatni bazen. Hotel poseduje prestižni spa centar sa najkvalitetnijim tretmanima za lice i telo, kozmetički salon, teretanu, opremu za tenis, stoni tenis, bilijar. Gosti mogu uživati i u aktivnostima poput jahanja, ronjenja, vožnje bicikla, sportova na vodi i mnogim drugim. Za decu postoji igralište na otvorenom, prostor za igru u unutrašnjem prostoru, društvene igre, knjige, DVD-jevi, a na zahtev dostupna je usluge čuvanja dece.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070