Hotel Royal Thalassa Monastir

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Royal Thalassa Monastir nalazi se u turističkoj zoni Skanes-Monastir, na svega kilometar udaljenosti od aerodroma u Monastiru. Aerodrom Tunis Carthage udaljen je 180 km od hotela. Kompleks je smešten na samoj plaži, na 6 km udaljenosti od centra Monastira i 7 km od luke.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, četiri bara, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, bazen za decu, đakuzi u okviru spoljašnjeg bazena, ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, peškiri za plažu, suvenirnica, parking, stoni tenis, tereni za tenis, mini golf, odbojku na plaži. Centar za talaso terapiju, hamam, sauna, frizerski salon se dodatno plaćaju.

Sobe:
klima uređaj (15 jun – 15 septembar), SAT TV, mini frižider, sef, Wi-Fi internet, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana:
sve uključeno, glavni obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak (06:30-10:00), kasni doručak (10:00-11:00), ručak (12:30-14:30), večera (18:30-21:30), jednom u toku boravka ručak i večera u a la carte restoranima uz prethodnu rezervaciju, užina (15:00-18:30, 23:00-00:00), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u barovima (10:00-00:00). Sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, pića u barovima posle ponoći, room servis se dodatno plaćaju. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021