Hotel St. Raphael Resort

Limasol, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
na peščanoj plaži, 11 km od centra Limasola, okružen je baštom, 55 km od aerodroma. Hotel ima 272 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, šest restorana, lobi bar, bazen, bar pored bazena, bar na plaži, marina za jahte, room servis, servis za pranje rublja, spa centar, đakuzi, parno kupatilo, sauna, solarijum, zatvorni bazen, frizer, tretmani lica i tela. Animacija, dečiji bazen sa toboganom, trampolina, igralište. Stoni tenis, pikado, kuglanje, teretana, odbojka na plaži, badminton, tenis, ronjenje, sportovi na vodi.

Sobe:
standardne sobe: klima uređaj, telefon, internet, SAT TV, internet, set za čaj i kafu , kupatilo, fen.
Sobe koje imaju pogled kopno nemaju terase. Sobe imaju krevete na sprat za decu.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela), hladnu i toplu užinu, poslepodnevni čaj i kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021