Marinos Beach Hotel Apartments

Platanes Retimno, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Marinos Beach se nalazi na plaži u mestu Platanjas,na 6 km od centra živopisnog starog grada Retimna.Idealno mesto za one koji žele istražiti ostrvo Krit. Od aerodroma Hanja je udaljen 40 km.

Sobe: Sobe hotela Marinos Beach su moderno opremljene, pastelnih boja koje gostima pružaju udobnost i zadovoljstvo. Smeštajne jedinice su podeljene u više kategorija. Deluxe sobe, studia i suite. Svaka soba poseduje klima uređaj, kupatilo, fen, TV, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, wi fi , balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Marinos Beach se nalazi glavni restoran,koji ima prelep pogled na plažu i more, gde se gostima služe pansionski obroci. U sastavu hotela se nalazi i bar pored bazena koji je otvoren do kasnih večernjih sati i pruža gostima veliki broj osvežavajućih pića i koktela.Hotel poseduje i prelepu baštu okruženu cvećem i zelenilom,gde gosti mogu da se opuste i uživaju.

Sport i zabava: U sastavu hotela Marinos Beach se nalazi bazen sa odvojenim delom za decu. Za najmlađe goste hotela na raspolagnju je I dečije igralište. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da uživaju u sportovima na vodi. Gosti koji žele da se prepuste čarima Platanjasa mogu da uživaju u obilasku mnogih znamenitosti kao što su tradicionalna sela,manastiri i drugi istorijski spomenici.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.