Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanja 
29.12.-03.01.2022. 

6 dana

Hotel SUNCE 4*

SPECIJALNA PONUDA - 99 € 

Cena -  119 €

U cenu je uračunato
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u Sarajevu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- obilaske prema programu (Sarajevo – panorama)
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
- usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uračunato
- ulaznice i fakultativne izlete
- peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)
- međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid-19 za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) : - 5 € (osobe od 19 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 9 € (osobe od 70 – 83,99 god.)
- obaveznu gradsku komunalnu taksu i osiguranje, plaća se na recepciji hotela –1,28 € po noćenju / po osobi
- Individualni troškovi
- NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije VIVA TRAVEL odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer). Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u turističkoj agenciji po ceni od 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 190,00 dinara po osobi .
Neobavezne doplate
Stanicni vaucer: 50 RSD

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika:
- Mostar – 15 €
- Vrelo Bosne - 5 €
- Jahorina – 15 €
- Bosanska dolina piramida - 25€ (odlazak do Belverderea, obilazak tunela Ravne i Piramide Sunca)
OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA OVAJ IZLET U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE – PLAĆANJE VODIČU NA LICU MESTA. AGENCIJA NE GARANTUJE MOGUĆNOST NAKNADNE PRIJAVE TOKOM PUTOVANJA

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 30€ na cenu aranžmana

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

SOPSTVENI PREVOZ:
- NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA ZA SOPSTVENI PREVOZ
- pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
- postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
Hotel se nalazi na samo 8km udaljenosti od Baščaršije, istoriskog dela grada koji je jeda od najvećih turističkih atrakcija Sarajeva. Sve sobe su opremljene mini-barom, telefonom, televizorom sa bogatim izborom kanala. Na raspolaganju je i internet. Poseduje kupatilo (tuš/WC). Doručak je na bazi švedskog stola.

www.hotel-sunce.ba
1. dan BEOGRAD
Polazak oko 23:30 časova iz Beograda sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu.

2. dan SARAJEVO – PANORAMSKO RAZGLEDANJE – VRELO BOSNE
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Vrelo Bosne - Vrelo Bosne se nalazi na periferiji grada Sarajeva, pored Ilidže u podnožju planine Igman. Danas je Vrelo Bosne poznata turistička atrakcija, i za strane turiste i za lokalne posetioce. Sastoji se od više malih ostrvaca povezanih mostovima preko brojnih manjih potoka Nakon obilaska smeštaj u hotelNoćenje.

3. dan SARAJEVO – JAHORINA - SARAJEVO
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Jahorina - individualne aktivnosti za šetnju, skijanje, sankanje, kliskanje, grudvanje, uživanje na snegu… Povratak u Sarajevo. Slobodno vreme za individualno uživanje u gradu i pripremi za individualni doček Nove Godine!!! Srećna Nova Godina!!!Noćenje.

4. dan SARAJEVO – MOSTAR - SARAJEVO
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Mostar obilazak građevina koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo. Noćenje.

5. dan SARAJEVO – BOSANSKE PIRAMIDE - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta izlet - Bosanske piramide. Bosanska dolina piramida je najveći svetski kompleks piramidalnih građevina. Sastoji se od nekoliko piramida od kojih je najveća Bosanska piramida Sunca (Visočica) koja je s visinom od više od 220 metara, znatno viša čak i od čuvene Keopsove piramide. Nakon dolaska u Dolinu piramide, sledi odlazak do Belvederea, mesta odakle se pruža idealan pogled na Piramidu Sunca i odakle je moguće napraviti najlepše fotografije ovog objekta. Zatim sledi odlazak do podzemnog lavirinta “Ravne” koji se sastoji od mreže podzemnih tunela i prostorija. Tuneli su osvetljeni, a prosečna visina je oko 2 metra. Uređeni deo tunela za turističke posete se prostire na dužini od oko 850 metara. Temperatura vazduha je konstantna tokom cele godine i iznosi oko 12°C tako da je neophodno imati adekvatnu odeću. Prava vrednost tunela je u zabeleženim vrednostima poput visoke koncentracije negativnih jona i originalne Šumanove rezonance od 7,83 Hz koji omogućavaju da se u toku boravka vaše telo revitalizira, kako fizički tako i mentalno. Nakon poseta lavirintu sledi odlazak do Piramide Sunca. Ovo je najstarija i najveća piramida u svetu. Poseta uključuje obilazak arheoloških iskopina na severnoj strani piramide, gde se mogu videti površinski blokovi rađeni od sintetičkog (geopolimernog) betona koji su otkriveni ispod sloja zemlje i vegetacije. Nakon obilaska, povratak u Sarajevo. Polazak za Beograd u poslepodnevnim časovima. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

6. dan SARAJEVO – BEOGRAD
Dolazak u Beograd (na dolazne perone) u ranim jutarnjim časovima.
(Kraj usluga)
- 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

- 40% prilikom rezervacije, 20 % najkasnije do 10 dana pred putovanje a ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.12.2021..

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070