Steigenberger Pure Lifestyle

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu, u beloj boji i predstavlja pravu oazu luksuza. U ponudi ima 3 bazena, nekoliko restorana i bazena. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Steigenberger Al Dau (9 bazena) kao i hotela Steigenberger Aqua Magic (aqua park kao i užine i pića u toku boravka).

Hotel je samo za odrasle (+16).

NAPOMENA: nije moguće koristiti restorane hotela Steigenberger Al Dau dok traje Covid 19.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju jacuzzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.
Standard room imaju pogled na promenadu, nemaju terasu ni jacuzzi. 
Suite Jacuzzi su veličine oko 50m2 . 
Suite Swim Up su veličine oko 50m2 . sa direktnim izlazom na bazen.
Penthouse Suite su veličine oko 110m2 . Sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana – Gourmet Market, gostima su na raspolaganju i sledeći restorani – Alex Beach Club & Restaurant, S-Square Sumo House i S-Square Samurai. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Pure Lounge, Pure Chill Bar, S-Square Sushi Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: ceđeno voće, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, transferi, nargila.

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena – Party Pool za zurke sa DJ-em, Play Pool sa stolovima za bilijar i Chill Pool sa ležaljkama. Gosti imaju i  pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup aqua parku sa 6 tobogana u hotelu Steigenberger Aqua Magic.  Tokom zimske sezone dva bazena se greju i swim up bazeni se greju (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Svuda u hotelu i na plaži je dostupan Wi Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, golf i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tretmani i masaže u Spa centru su uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070