Vila Alkis

Neos Marmaras, Sitonija

već od 75€

Opis destinacije

Neos Marmaras se nalazi na poluostrvu Sitonija i predstavlja jedno od najpopularnijih mesta na njoj. Neos Marmaras je gradić koji je specifičan po svojoj strukturi i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Ovo šarmantno mesto naselili su Grci prognani iz Turske 1922. godine, te po sećanju na svoju domovinu svoje novo mesto za život nazvali Neos Marmaras (Novi Marmaras). S obzirom da leži na zapadnoj obali Sitonije, moći ćete da uživate u čarobnim zalascima sunca, po mnogima lepšim nego na Santoriniju. Mesto okružuju dve plaže, Paradiso na severu i gradska plaža sa brojnim beach barovima na jugu, a u neposrednoj blizini nalaze se brojne plaže od kojih zastaje dah. Na kraju gradske plaže je čuveni rizort Porto Carras. Mnogi će reći da je mana to što je brdovit, ali sa svakog uzvišenja pruža se divan pogled na zaliv Toroneos i poluostrvo Kasandru.

Informacije

SMESTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Broj nocenja

 • 7 Noćenja
 • 10 Noćenja
 • 14 Noćenja
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Prevoz
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik za LETO 2021...
Lokacija: Vila Alkis se nalazi na uzvišenju u Neos Marmarasu, izdvojena od gužve i buke, a ipak veoma blizu centra.

Opis: Neke od soba imaju pogled na more koji će učiniti da dodatno uživate u ovoj lokaciji. Plaža Paradizo je udaljena oko 700 metara od ovog smeštaja, a do gradske plaže ima oko 1 km. Centar Neos Marmarasa je udaljen oko 300 metara. Do najbližeg marketa i pekare ima oko 50 metara.

Vila je malo starijeg datuma, ali je veoma dobro održavana i ima sve potrebno za prijatan boravak. Studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Svaki od studija/apartmana sadrži kuhinju opremljenu frižiderom i rešom, televizor, klimu (uključena u cenu), balkon i kupatilo sa tuš kabinom. Peškiri i posteljina se menjaju na svakih 5 dana, a za održavanje higijene u smeštajnim jedinicima odgovorni su sami gosti.

U ovoj vili kućni ljubimci su dobro došli, a gostima je na raspolaganju krevetac za bebe ukoliko je potreban (raspoloživost na upit). 

Vila nema svoj parking, ali gosti vrlo lako mogu pronaći parking mesto u ulici gde je sam smeštaj ili u onim oko njega.
1. Dan – Polazak iz Beograda u večernjim časovima sa parkinga pored direkcije “Laste”tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

3 – 8/11/15. Dan – Boravak na bazi 7/10/14 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

9/12/16. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

10/13/17. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. datumirani svakog 15-og u mesecu

platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

ZT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021