Zen Resort Sahl Hasheesh

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh-u na 15 kilometara od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Nalazi se u Sahl Hasheesh-u  na 22 kilometara od Hurgade. U njegovoj blizini se nalazi Jungle Aqua Park i Senzo Mall. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova. Poseduje bazen i besplatan internet.

Plaža
Besplatan shuttle prevoz do hotelske plaže.

Smeštaj
Sobe u hotelu poseduju TV SAT,  klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen(na zahtev), terasu ili panoramske prozore.

Superior soba je veličine 40m². Sobe nemaju terasu.
Deluxe sobe imaju pogled na more ili delimičan pogled na more. Sobe mogu biti sa ili bez terase.
Junior suite sobe imaju pogled na more ili panoramske prozore. 

Plaća se: minibar, room service, vešeraj

Hrana i piće
Usluga u  hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u okviru Beach i Pool barova. Hotel ima nekoliko restorana – glavni restoran(Aura), Zaituna restoran i Beach restoran. Besplatno korišćenje Zaituna restorana jednom u toku boravka(najmanje 7 noćenja)

Plaća se:  a’ la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, mini bar i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Internet je besplatan u hotelu. 
Hotel poseduje bazen.

Spa & wellness
Spa centar se plaća dodatno.

Besplatna teretana u Spa centru u terminima između 10:00 i 18:00 časova.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070